Sunday, 28 June 2009

LARUT - Dewa 19

- Larut -

Mungkin aku pernah juga..
Merasakan cinta..
Tapi tak pernah..seindah ini..
Mungkin aku juga pernah
Merasakan rindu..
Tapi tak pernah
Sedalam ini

Mungkin kamu takkan pernah..percaya..
Bahwa sesungguhnya..aku telah terjatuh.

Kuakui aku telah larut
Larut ke dalam
Kamu yang kucintai


Sebenarnya memang sudah agak lama saya tak dengar lagu nih...
Lagu nih memang antara lagu yg saya suka masa lagu nih tgh hot dulu
Dah lama tak dengar, jadi macam ingat2 lupa
Sehinggalah seseorang menyanyikan lagu nih utk saya.....terharunya saya, huhu
Awk, thanx atas segalanya............

Tuesday, 16 June 2009

Lama betul tak menulis

Salam semua...

Pagi nih , baru saya sedar dah agak lama saya tak update blog saya..
Hmm... apa nak buat, bz skit lately nih.......

Yang pertamanya bz sbb entertain mama sy yg datang dr kg...

Yang keduanya, bz sbb balik kg ... ada kematian, pak Ngah saya meninggal kerana serangan strok.. innalillah, tanggal 5 Jun 2009 akan sy ingat... semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama mereka2 yg beriman... amin

Yang ketiganya... bz melayan adik2 sy yg dtg bertandang...alamklumlaa student skang sume tgh cuti sakan... 2 bulan tuh... Hmm, bagus jugak ada adik2 sy nih.. meriah skit umah saya nih... Dapat laaa wat benda2 yg hepi2 ngn dorang, best sgt. Baru saya sedar, dah lama umah saya tak meriah macam nih. Seronok saya dapat masak mcm2 n ada org yg makan... emmm, i miss all these! Baru saya sedar juga, seronok umah yg ramai penghuni yg disayangi ni...huhu. Am i regret to be a loner all this while??? Hmmm, i dun think so, PRIVACY is my priority.. yeah, chaiyok2 ILA!

Yang keempatnya n memang tak abis2 sampai bila2 pn.. bz ngn keje laa ... apalagik! Tapi, sy akan buat sebaik mungkin demi karier saya.. ini kan punca rezeki saya.! Alhamdulillah, saya bersyukur dengan limpahan rezeki dariNYA.

Sebenarnya, pagi ini, saya rasa terharu sangat bila dpt tahu ada orang selalu masuk blog saya nih. Mmm, tak sangka lak, ada jugak yg sudi baca bebelan saya kat sini. Terima kasih kpd pembaca blog saya yg berkenaan. Saya sangat hargainya. Nanti jangan segan2.. bagi salam tuh pada saya direct... hehehe, kan senang skit dpd suh org tolong kem salam kt saya.. hehehe. :P

Ok.. saya nk teruskan ngan keje saya pagi nih...
Jumpa lagi....

P/S : Kepada sahabatku CK-san... semoga dapat ketenangan yang dicari di bumi Mekah sana... Amin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top navigation