Saturday, 26 January 2013

I'll be away....far away from home

Morning uolsss.. Happy holiday!! Well, once again....i'll be away from my home sweethome this weekend. But...but...this time, for my 1st special vacation in year 2013. Yeah!! Hurayh! Hummm...now i' m on the way...heading to the place to unwind. Go.go.go!!! (p/s : am listening to beautiful love song... Love is all around. Wet wet wet)

Tuesday, 22 January 2013

Kisah aku dan carrefour alamanda

Minggu lepas ialah minggu aku perlu membeli barang keperluan rumah. Sabun dah abes. Softlan dah abes. Plastik sampah dah abes. Pendek kata, harus shopping untuk groceries la di tahun baru ni. Humm.

So, untuk beli groceries tu. Kali ni aku pilih untuk shopping sajer di carrefour alamanda. Sudahnya apa tau? Wah...aku leh sesat dalam carrefour tu. Owh, sudah berubah wajah nampaknya. Punyalah lama aku tak masuk carrefour alamanda tu. Dorang dah ubah hampir 90% kedudukan rak barang2 tu.

Memang dah agak lama tak pegi. Sebenarnya, aku macam serik nak membeli kat sana. Ala2 banned jugaklah. Sebab ape? Haa, sebabnya ialah asal aku beli frozen food jer...mesti dah rosak tau. Marah betul rasanya bila beberapa kali terkena. Bila aku beli daging burger darabif kesukaan aku tu, yarkhhhh sudah masam n tumbuh kulat uolss. Hangin jer aku rasa tau..terus ambik gambar nak buat aduan. Tapi, bila panass aku dah reda, xjadik laa plak nak mengadu. Hee. Kemudian, beberapa kali aku beli frozen drummet chicken wing ayamas tu.....nak termuntah aku weii. Ayam dah busuk sangat. Ini pn aku rasa hangin, sebab jadik time aku nak menjamu tetamu yg datang kat umah aku.

Haih...bape kali terkena. Mana boleh tahan kan. Terus laa aku boikot membeli barangan dari freezer carrefour. Aku ingat aku sorang jer terkena,  ropanya member2 aku pun terkena sama. Hummm.

Last week aku ke carrefour alamanda itu, aku agak kagum laa jugak tengok dorang dah tukar peti ais baru. Humm, bagusslah. Semoga takde lagi dorang nak jual food yg dah rosak. Owh, ropanya carrefour akan diambil alih oleh ropanya. Patutlah... !

Tapi? Aku rasa aku memang tetap takkan membeli barangan dari peti sejuk dorang. Hummm.
Pilihan aku untuk shopping barangan sejuk beku? Mestilah Cold Storage....! Dah terbiasa sejak dok KL dulu. Lagi satu sebab ape? Sebab orang tak ramai...takdek pening otak aku ni ha. Hehehe.

Carrefour? Tempat murah untuk beli keperluan loundry, homecare n segala makanan2 kering. Hee.
Sekian dulu kisah aku dan carrefour itu.

P/S : juga serik membeli peralatan elektrik elektronik. cepat sgt rosaknya. huhu.

Monday, 21 January 2013

Work smart, not work hard

Masuk tahun baru ni, huh...keje terus masuk gear 5. Biasa aku mmg akan ikut laju....sebab aku ni jenis suka menyahut cabaran. Hummm.

Yeah... I like any kind of challenges in my life ...my daily life. Cos what? Yayaya, those challenge will drive myself to be more creative...

But...these lately i knew that i've already one step behind... If they speed with 120 kmh...mine just 90-100 kmh. Huh.... I dont like my work to be delay.

So...please ila. Please stay focus at office. Just ignore those irrelevant things. Focus on your tasks!!
Work smart. No work hard.

So then, i can get back home early n spend my time on other interests.

P/S : Yeay....can't wait for my 1st 2013 vacation. Yippiey!!!!

Sunday, 20 January 2013

Eyh.... Samalah!!!

Mode : pause jap dpd aktiviti melipat kain hasil cucian seminggu..*huh, penat..penat wat aktiviti senaman jari n tangan ni*

Penyanyi Shila Amzah tu kan dah bertudung.. berhijabista plak fesyen dia skang ni..
Humm.. cantek.. comel.. n nampak lagi anggun
Sebelum ni aku just tengok2 akaun twitter dia jer.. nampak laa dia ngn tudung nya..
Tapi, masa tu tak tau laa plak dia dah berhijab..alhamdulillah..

Kemudian, satu hari .. aku tertengok laa akaun IG dia..
Humm, banyak foto2 dia yg cantek berhijab..
Macam2 style tudung dia pakai.... mostly selendang n turban... comel

Tapi... asal tengok komen2 dekat foto dia tu kan..
Mesti ada orang yang terjerit2 hepi n excited "tudung shila amzah sama ngan tudung kita la!!"
takpun "eyh, samalah shawl kita shila amzah!"

Asal ada foto shawl jer.. mesti ada yg ngaku sama tudung ngn shila..
Hehehehe.. aku gelak ajer laa ngn gelagak dorang....! apekah motip??? humm..

Kemudian, aku browse lagi... dan lagi .. dan lagi..
tiba2...
tiba2..
ada satu foto tu, shila amzah pakai shawl warna hijau hitam... sebijik aku punya!
wah..kagum gak aku bila shila amzah pakai shawl mcm aku..

Owh.. apekah aku patut tinggal komen sama " shila amzah... shawal black green itu sama laa ngn sy!"
patutkah? patutkah aku?? kunun bangga laa artis ada tudung sama ngn aku kan..

tapi..
tapi..
tapi..

ah, sudah la ila!!!
ingat kilang shawl tu produce sehelai dua jer ke tudung???
memang akan ada banyak tudung yg sama... dah nama keluaran kilang tudung kan??

ok..
itu saja entri aku sementara nak sambung lipat kain semula ni kan... especially tudung, selendang, anak tudung nan berlambak ni..

till here..
daa...


P/S : satu hari aku tengok cover majalah dekorasi Impiana. alamak, jam dinding dalam cover tu sebijik ngn jam dinding umah aku weh. bangga jugak la rasanya.. jam dinding daripada kayu jati (atau kayu lain yg aku pn tak ingat namanya) itu aku beli jauh nun di JB sana.. di satu kedai homedeco! *humm..not bad gak taste aku ni kan.. hahahha! bluekkk*

Saturday, 19 January 2013

Hit TV Series... my fave

Aku ialah seorang yang jarang tengok TV
Ntah, rasa macam buang masa jugak dok melopong depan TV tu kan.
Tapi, kalo datang mood aku nak golek2 bermalas2an tu.. memang aku golek2 depan TV sambil baca majalah, blogging, atau pun menda2 lain utk layan kemalasan aku tu..

Kalo citer TV jam 6.00 petang atau 7.00 malam tu, lagi laa aku tak kuasa nak layan
Balik keje, memang aku tak layan TV... best lagi golek2 atas katil sambil online pape yg patut, hee

Aku hanya akan layan TV untuk hit TV series favourite aku jer..
Ahah, so, hari2 yang ada TV series ni..memang aku dok melekat depan TV n taknak ada gangguan lain ya.. harus fokus .. harusss!!

So, hari aku layan TV on weekdays  ialah hanya pada malam Isnin, Selasa n Khamis jer..
Sebab ape? Ahah, mestilah sebab ada TV Series favourite aku


Isnin

Mestilah layan team NCIS ni... Gibbs, Dinozzo, Ziva, McGee & Abby yang cool!
Best owh tengok dorang setelkan kes... i like!

Okeh, inilah dia citer TV yang aku paling suka...top of the list!
Apelagik kalo bukan Criminal Minds.. uh, i love the team!! 
Best sangat!! n terasa bijak tiap kali layan citer ni yg semakin suspen, huhu


Selasa

Xoxo... Gossip Girl
Malam Selasa aku layan citer ni.. mestilah tengok Blair n Serena yg fashionitas, cun n seksis..hee
Nate, Chuck n Dan ....
Ntah nape aku terlayan citer ni sejak kisah dorang masih kat sekolah..sampai laa dorang sekarang dah ada karier.. hehe
Tapi, citer ni mmg byk tonjolkan cara hidup mewah yg terover la...hoho


Khamis

Okeh... aku memang suka layan bab2 fashinitas ni
Kalo dulu aku layan Project Runaway yg dihostkan oleh Heidi Klum
Kali ni layan palak Project Accesory..
Best tengok dorang kreatif utk cabaran2 dorang setiap minggu
Melopong je mulut tengok dorang wat keje, kehkehkeh

Yeah... Pretty Little Liars
Citer ni mmg thrill... kiranya adik series kepada Desperate Housewives
Tapi citer ni aku suka sebab ianya ada unsur2 thriller.. huh, suspen owh
Tapi paling penting, mestilah aku suka tengok 4 sekawan ni
Spencer, Aria, Emily, Hanna....semuanya cantek lawa cun
Macam biasalah, aku suka tengok dorang yg vouge ni...dah laa cun kan.. hee

Tapi..
Tapii..
Tapii..

Nampaknya hari Rabu pun aku dah kena tukar jadual..
Sebab apa tau??
Sebab,.. malam Rabu ada citer baru yang sangat best!
Apekah??

Ya..ya.. malam Rabu jer,....aku mesti layan citer ini :


Revenge.. new hit TV series yo!
Kisah Amanda yang balas dendam kepada semua yang terlibat aniaya ayahnya
Akhirnya dia tukar nama kepada Emily Thorne........
Suka tengok Emily ni, cantek lawa n bergaya.. hehe
*owh, aku ni,..asal cun jer tengok..kehkehkeh*

Amacam? Cool tak citer2 favourite aku??
Yer, aku suka citer yg nampak bijak, cool, misteri n ada ciri2 thriller.
Plus minus, watak2 perempuan yang cantek, bijak n fashionitas... hee
Hanya citer2 ni jer aku sanggup hadap TV..
lain2... malas aku nak layan............ hee

So, korang lak camne??

Till here... chowww dulu

Daaa..

P/S : Okeh, ini sume citer TV hiburan yg aku layan ya. 

Friday, 18 January 2013

Penyakit gila barang branded ...

Mode : Sedang menikmati aiskrim mix of strawberry, chocolate n vanilla... nyummeh!
 
Kadang pelik dengan spesies2 manusia yang gila barang branded..
Ada yang gila brand tu mmg dr golongan yg mampu.....tp tak terkecuali, yg spesies tak mampu pun ada.. humm
 
Best sangat ke pakai jenama mahal ni??
Kenapa gila sangat??
Lambang kemewahan hidup?
Atau saje nak show off?
 
Kalo yg mampu tak kisah laa, ini kalo dh spesies tak mampu tu..rela 'biar papa, asal bergaya?'. Apekah? Ohoo...makan sedap itu lagi penting owh... makan sedap, good ambience...walla!
 
Ada aku pernah jumpa orang, beli jeans cap ayam jer pun.. pastu balik umah tampal pelekat Levi's...hoho. Apekah maknanya tu?? Heee
Ada jugak aku pernah jumpa orang, beli handbag or tote yg so-called branded itu, walhal tiruan jer pun.. tp takpe, asal dpt brand tu., kira puas hati laa kan?
Ada jugak spesies yang sanggup berhutang .. bayar laa tiap2 bulan....hihihi. Apekah?
 
Aku ni, kalo bab duit.. tak kisah nak habiskan utk kepuasan diri... tapi, aku akan compare apa aku boleh dapat lain dgn nilai duit yg aku guna tu.
Contoh, kalo monogrammed tote tu harga seketul dah RM5K-RM6K... huh, baiklah aku guna duit tu wat beli perabot baru ke.. atau pun tambah skit lagi ribu riban..bayar muka keta baru ...lagi bagus!
Lagi pun, dgn harga seketul tote tu...rasanya banyak lagi manfaat lain yg boleh digunakan. *sendiri pikir laa apa matlamat lain tu kan....nanti cakap aku ni bg tazkirah plak..ngeh ngeh*
 
Murah ke mahal?
Aku akan pilih harga yg affordable for me, but good quality.
Kalo murah sangat pun, tapi skit2 rosak.. pun not good...
So.. pilihlah yg berpatutan n berkualiti....
 
Biasa penyakit gila brand ni merebak dekat mereka2 yg terpengaruh dgn luxury modern lifestyle; samada pengaruh kawan, pengaruh magazines, pengaruh TV atau pengaruh internet.. at the end, kita ni tak lebih dr mangsa fesyen jer.. kan??
 
Tapi kan.. nilai beratus2 atau beribu riban satu2 barang tu kan, baik aku transfer kpd tiket flight... baik gi travel owh. lagi syok! Errr, ini aku laaa... korang lak camne?

Ah.,... banyak pulak komentar aku di tghri jumaat nan sepi ni.
Okeh, chow..
Aku nak kena sambung keje lak ni.. *huh, keje dah laa berlambak.... ila owh ila*

P/S : Baju aku yg paling mahal aku ada ialah RM2K... kalo tak kerana function itu, jangan haraplah aku nak beli. Huh...!

Thursday, 17 January 2013

Lembaga putih itu.... huuu, seram!

Malam tadi aku outing for dinner..
Lepas makan kenyang2...haruslah nak balik umah kan..

Bila aku masuk lif tu...
Macam biasa, masuk lif kenalah tekan sendiri supaya pintu lif tu tutup..
Bila pintu lif tu tutup, makanya lif tu dah jadik ala2 cermin gitu sebab boleh nampak la diri aku yg satu lagi di cermin itu..cumanya ilusi itu ala2 mode soft blur gitu.. hee

Tengah2 aku membelek2 menengok imej sendiri kat 'cermin' lif tu..
Tiba2... aku nampak ada objek putih melayang2 kat belakang aku..
Huih... mula laa aku rasa seriau.. seram seh!! *mode naik bulu roma...hummm*
Owh.. hati aku dah cuak... omaigod..omaigod...what deee??
Masa ni otak aku dah dok imagine citer hantu dah... hantu melayang2 warna putih

Seram nya pasal.. aku pun toleh laa ke belakang nak tengok apekah objek putih itu
*walaupun teringat satu tajuk filem hantu..jangan pandang belakang tu kan.. huhu*

Guess what??
Tau apekah objek putih melayang2 itu??

Huhuhu.. ianya ialah sehelai kertas putih... LOL!!
Kertas putih , kerja sekolah budak mana tah sepah dalam lif tu.. huhu

Time ni aku rasa... chessssss sangat!
Sajer jer kan... sajer nak wat aku seriau sorang2...!!
Hahahaha..... hahahhaha.. hahhah

Mencik tauuuuuuu!!

Moral of the story : 
Pihak yang berkenaan, stop laa buat citer hantu atau suka2 citer kisah hantu kat budak2 n juga orang dewasa. Hee. Pengaruh buruk tau. Skit2 nak rasa seram. Arrghhhh!

Tuesday, 8 January 2013

Internet & ofis tidak boleh dipisahkan.. never!

Semalam Isnin, pagi2 buta aku dah bersiap gi ofis..
Sampai awal n buat kejutan hari ini dalam sejarah..hoho
Bukan ape, nak menyetelkan sat tugasan yan terbengkalai.. yg sepatutnya dah setel jumaat lepas
Dah cuba jaya hari sabtu-ahad.. pun tak boleh access webmail rasmi ofis dari umah..
Grrrrr.... tensi..tensi

Dalam sejarah yg agak lama tidak berulang.. aku tidak pegi breakfast ok..
Ahah. komited sungguh kan? di pagi Isnin lak tu.. Biasa Isnin, orang lebih suka ambik mood 'monday blues'
Aku lak dgn mood workaholic lady yg amat.. ahaha

Sampai jer ofis, terus bukak PC...terus bukan emel..
Terus cucuk thumbdrive... once nak emel utk buat edaran yg so called very urgent itu.. emel down ya!
Arrghh, tensen..tensen...!! puas laa dok restart.. tapi, still tak boleh!!
Arrggh.. tensennn...!! *rasa tak berbaloi lak aku skipped breakfast... huu, lapar owh!!

Ropanya... network internet kt bangunan aku kerja ni dilanda masalah donia.. berlaku error yg amat dahsyat..!!
Sudahnya.. 1 hari tu semua orang terus dilanda mood 'monday blues' gara2 takleh pakai network utk macam2 hal.. even nak print pun tak dpt noksss *budak2 yg share printer laa kesian..humm*

Humm.. sungguh sadis kan??

Kesimpulannya.. di era zaman millenium ni.. kehidupan di ofis sangat bergantung kepada network internet!

Sekian.

Daaa...

P/S : Aku pun seorang yang tidak boleh dipisahkan dari internet. Haruss online sentiasa..harusss!! haitt!

Sunday, 6 January 2013

My 'me time'

mode : sama-sama nyanyi lagu 'tanpamu' bersama Amir Jahari. iya, tahun ni aku kembali layan AJL...menempet jer depan tv ni hah. *dah 2 tahun tak layan AJL.. malasss!boleh?*

Malam ni sebenarnya nak publish entri lain.. tapi, takde mood laa plak.. *sepetang dok belek keje ofis...tahniah ila, tahniah...rajin noksss! huhu*

Korang ada your own 'me time' tak?
Sebab aku ada.. n memang perlukan 'me time'..
'me time' tu maksudnya masa yang aku perlukan untuk entertain diri sendiri, my privacy time... pendek kata masa yang aku tak nak ada orang lain ada bersama...

Bilakah yg aku perlu my own 'me time'?
1. time aku shopping especially shopping pakaian, kasut etc personal matters *ya, aku perlukan masa sendiri untuk membelek dengan tekun.. masuk dalam fitting room sampai puas try segala*
2. time aku pegi salon rambut... atau kalo dulu gi wat facial *ini waktu aku nak ada privacy.. malas nak layan orang lain*
3. time aku nak home alone kat umah n nak uruskan macam2 hal kat umah *masa ni biasa aku akan ignore my phone.... simpan jer handphone kat dalam bilik...malas nak layan handphone bagai*
4. kalo kat ofis lak, time aku kena buat menet mesyorat atau buat sebarang bentuk penulisan yang aku kena guna otak dengan kritis sambil pikir ape ayat bombastic nak pakai. *hoh, masa nih mmg mencik kalo tiba2 ada tetamu tak diundang nak melepak kat tempat aku... yeah, aku memang mencik kalo keje aku delay...argghh, lately ni byk lak keje aku yg delay!!! grrr*

So... bila aku dalam mode i need my 'me time' tu... aku berharap sangat takdek orang akan kacau hidup aku....spoil my mood jer kalo ada pengacau.. tau! Paling tak suka bila outing time 'me time' tu, boleh plak terserempak dengan seseorang yg kenal aku, n dia plak time tu laa nak beramah mesra dengan aku. Potongggg betul aku rasa!

Ok...now i need my me time nak tengok finale AJL ni.. hee
Malam ni aku suka lagu Tanpamu n Terukir Bintang..

P/S : Lately rasa sangat tak cukup waktu... Apekah?? huh, kena manage masa dengan betul!

Saturday, 5 January 2013

Natural beauty kah????

Ada hari tu aku ada baca post kt page Fynn Jamal pasal kisah natural beauty ni..
Kisah sindirannya yang sadis pada mereka (baca : perempuan) yang ambik gambar selfpotrait gitu n siap letak footage kununnya wajah mereka adalah natural beauty gitu...
Tergelak2 aku dok baca post n komen2 yg beratus2 tu,..
Humm, betul laa apa yg Fynn kata tu...kalo betul natural beauty, bukan sendiri yg ambik gambar...tapi, org lain yg snap wajah yg betul2 takdek pape melekat kat muka especially wajah bangun tido.. hehehe
*aduhai, sampai skang aku dok tgelak teringat komen2 berantai tu*

Bila aku diminta untuk kuar rumah dengan wajah natural beauty... terus aku cakap "saya ni bukan natural beauty..saya ialah orang yg wajib pakai bedak!"

Ya betul.. aku mengaku aku bukan seorang natural beauty..
Kat umah pun aku harus pakai mosturizer n bedak tabur nokss.. n harus pakai lipbalm..humm

Bila aku outing.. aku wajib pakai sunblock, wajib pakai bedak, wajib pakai lipstik, wajib pakai eyeliner..
Bila ada yg tegur bulu mata aku yang panjang tu.. yer, aku cakap... aku pakai mascara...

Aku boleh cakap aku memang natural beauty waktu umur aku 15-16 tahun dulu...
Bila aku dah umur 17 tahun.. aku dah mula tepek krim itu krim ini kat muka.. hehehe
Biasalah kan... gigurllsss yg baru nak naik ni nak nampak cantek selalu.. tak gitu???

Bila masa aku natural beauty??
1. wajah masa tido
2. wajah masa aku swimming

Okeh.. aku memang bukan natural beauty type..

Sekian,...
Daaa...

P/S : Ada orang nampak natural beauty, hakikatnya...itu mekap warna natural / nude colors yg mengambil masa 2 jam nak siap... shading sana shading sini, kahkahkah,,, *mencik tul kalo kena mekap berejam2...buang masa!*

Friday, 4 January 2013

Gear 5 di tahun baru 2013...

Mode : Kepanasan dalam bilik di ofis di kala orang lelaki pegi solat jumaat! (daripada tahun lepas, aircond kat bilik aku ni tak kuar gas sejuk dia... arghhhh, merana aku tau!!)

Okeh... start jer hari pertama kerja di tahun baru 2013 ni, aku dah busy tahap gaban
Kalut malut semua ada.. humm..

2 Jan 2013 (Rabu) :
Aku n team sibuk laa prepare bahan untuk pembentangan dengan the most biggest boss! ha'ah , jangan tak tau.. kalo dah dengan the most biggest boss tu, harus laa preparation kena mantop! paling penting, slide presentation itu harus laa gempak n WOW! humm... memang pagi2 buta tuh dah kosentret untuk itu. Bila dah buat pre-presentation petang itu, baru sedar akan hakikat.. aku bukan sekadar kena menyedia slide itu.. tapi, jadik tukang selaras untuk meeting itu... humm, whatt??? huh,...buat ajerlah... *yang bestnya, tukang selaras supaya mereka follow team aku...hihihi..itu mmg kredit la..hee. yayaya, good job..good job. nice inception of the year!*

Kesudahannya, balik agak lambat dari ofis..tapi, berjaya jadik bukan orang yg berstatus tukang kunci pejabat! N guess what, sampai umah... aku terus pengsan dengan jayanya..sampai ke pagi! *terus tak hapdet belog aku ni.. n terus lupa nak publish my IG photo challenge of the day. humm*

3 Jan 2013 (Khamis) :
Sambung sibuk jadik tukang selaras n pinda slide yg mana patut. 
Petang itu sesi pembentangan bersama the most biggest boss .... alhamdulillah, so far so good! baguuih..baguih... suka bila big boss aku suka. The most biggest boss kata, kita ni baru start kerja tahun baru ...dah start ngan Gear 5. *aku pakar powerpoint?? kahkahkah,,, tak pasal2 dapat title...*
Dan... yg part tak bestnya..oleh kerana aku ini tukang selaras ala bidan terjun, maka secara otomatik aku juga adalah bidan terjun untuk siapkan menet mesyorat itu.. arrghhhh!!! *okeh, hari ni itu laa keje aku, siapkan menet dengan tekun sambil ditemani lagu2 oldies aku tu ++mode : please do not disturb me!*

Mode patah kaki yang masuk minggu kedua :
Ok, hari ni genap 2 minggu aku dalam mode patah kaki n mode dah ala2 gadis pingitan kampung yang dok terperap kat umah jer. Arrghh, aku dah takleh tahan ni... call pomen tadi, katanya my baby bluehaze dalam proses test drive for that ECU. Okeh, korang buatlah pape yang patut. Yang pasti, esok ai dah leh jumpa my baby bluehaze. *owhh, rindu banget sama my baby bluehaze tu*

Yang bagusnya bila takdek keta sendiri ni :
1. aku boleh pulak siap awal ke ofis.. n of cos, punch in awal. yeay!
2. hari-hari pakai kasut yang berbeza pegi ofis, sampai orang tanya...berapa banyak kasut aku ada? ahaha *yer laa sebab kalo naik keta sendiri, aku suka ulang tayang pakai kasut yg ada dalam keta jer,,hee*
3. banyak laa dok terperap kat umah...boleh laa setelkan macam2 projek homedeco aku tu..hee

Yang tak bagusnya :
1. harusss bangun lagi awal, yer laa ...dah namanya tumpang orang kan..
2. takleh joging, sebab sume kasut sukan aku dok dalam keta tu. baguss kan! sib baik leh swimming..hee
3. banyak urusan2 aku kat luar takleh proceed.. haih, simpan perasaan ajerlah..

Alamak... panjang pulak aku mengarang ni..
Arrghh.. sendiri tengok pun jadi malas nak baca .. huhu
dah macam 1001 kisah penglipur lara lak..

till here,... chiowwww
n Daaa.........

P/S : Okeh.... jap lagi kesibukan melanda tahap gaban lagi. meeting lagikk!! n yang lagi best, next week aku dah start out station... hoorayh!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top navigation