Monday, 12 December 2016

Underworld

Page 347/366 (Mon)

Hari ni hari Isnin cuti umum sempena Maulidur Rasul
Salam Maulidur Rasul dan selamat bercuti semua...!
Memang seronok kan kalau hari minggu tu 3 hari.

Hari ni just nak cerita pasal movie terbaru yang daku sempat layan last week
Dah banyak movie latest yang layan cuma tak sempat nak update kat belog ni

Setelah sekian lama tunggu, akhirnya filem ke-5 Underworld dah kembali! 

 

Akhirnya! Akhirnya Selene kembali...yeah! 
Comeback dengan Blood Wars! 
Peminat-peminat tegar siri Underworld macam daku ni haruslah nak jadi yang terawal tengok filem ni
Selene yang kembali dengan lagi rock....serius daku suka suara dia yang maskulin n smart gitu..

Kisah Selene yang kini ala-ala buangan ...menjadi buruan oleh puaknya, vampire dan puak serigala, lycan.
Semuanya kerana darah anak Selene dan Michael  yang boleh jadi sumber superpower kepada puak Lycan dan darahnya sendiri untuk puak vampire.

Nak tau lebih lanjut, kenalah layan ya wahai kengkawan..
Pada daku, rasa tak puas tengok Selene ni...tengok-tengok dah habis dah...! Ahaha
Nampak gaya macam ada siri sambungan lagi lah Underworld...huhu

P/S : daku ini ialah seorang yang tak suka dan tak berapa boleh nak hadam sangat girly movies, serius memang tak berapa kuasa nak layan la. Tapi kalo watak heroin-heroin yang maskulin macam Selene atau pun Alice barulah cool nak layan...! 

2 comments:

  1. Ada follow jugak underworld ni.yg ni tak tgk lagi.lama tak masuk wayang.last tgk wayang cite sully september lepas..heheh

    ReplyDelete
  2. Very cool karakter main actress series Underworld ni, Resident Evil pun sama, dan skarang Rey untuk Star Wars episode 7 onwards. Betul2 menjadi karekter si Rey tu. Rogue One main lead geng baik ialah I think pun awek, tapi its a one off so tak syok sangat.orang suka pasal they dont sell sex. Its pure adrenaline.

    ReplyDelete

Ada nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top navigation