Sunday, 24 July 2016

Lights out!

Page 206/366 year 2016 (friday yeay!)

Hari ni 22 Julai 2016..tayangan perdana serentak di semua pawagam...filem seram 'Lights Out!"
Oleh kerana nampak filem ni James Wan film...apa lagi, terus tengok malam ni jugak!! Hahaha
Tengok trailer pun dah seram siap menjerit.....haruslah dalam fikiran filem ni sure seram tahap gaban lah kan.
Ala-ala filem the conjuring gitu kan...

 
Nampak tak ni poster Lights Out
Nampak James Wan jer....memang itulah tarikannya...kan
James Wan buat prank pun scary tahap gaban...ini kan pulak filem terbarunya

Ni antara babak seram dalam filem ni..huhuh
Memang seram uolss!

Oleh kerana hari ni tayangan perdana filem ni, maka dah tak sabar....nak tengok hari ni jugak
Untuk feel lebih, harusslah tengok citer ni di kala midnite...muahaha
Harusslah feel seram lebih kan...masuk pawagam jer dah bersedia nak jerit n tutup muka dek kerana takut! Hahaha

My review;
Humm...cerita ni memang menyeramkan...especially untuk mereka yang memang takut gelap
Sound effect bab-bab mencakar oleh hantu nama diana tu memang real, memang leh naik bulu roma uols ya!
Tarikan utama hantu diana ni ialah, mata hantunya tu...fuuh, teringat dibuatnya
Imej hantu diana ni plak, lebih banyak tunjuk bayangnya sahaja...so....takde laa risau terbayang muka hantu yang buruk kan. Hehehe
Cerita ni dia ada unsur misteri sikit, siapa diana ni sebenarnya dan bagaimana dia boleh muncul menjadi kawan sophie, mak kepada rebecca n martin. 

Nak tau n merungkai misteri hantu diana ni? 
Silalah menonton di pawagam berhampiran anda....
Cuma, my komen....silalah bersedia dengan ending cerita ni...uhumm.
For me, it's quite frustating! Kenapa? Silalah tonton sendiri ya. Muahaha !

P/S : bila ramai my geng blogger especially otai-otai blogger seperti uncle gedek n pak ngah muncul mengeLIKE n mengomen gambar-gambar daku dekat instagram n facebook, barulah daku tersedar....dah lama tak update blog ni, huhu. Almaklum....bulan puasa n raya tahun ni adalah super duper hectic yow! hahaha
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top navigation