Sunday, 22 January 2017

Resident Evil Final

Page 21 year 2017 (saturday)

 

Holla! 
Sekian lama menanti, akhirnya hari ni dapatlah tengok filem yang dinanti-nantikan dari tahun lepas
Nampaknya filem pertama dilayan di tahun baru 2017 ialah lakonan Milla Jovovich
Apa lagi kalo bukan Resident Evil : The Final Chapter..

Kepada peminat-peminat Alice, haruslah tak sabar nak tengok penampilan terakhir beliau kan! 
Walaupun dalam final chapter ni tidak ada kemunculan Jill yang cantik tu,tapi...kemunculan  watak baru lakonan Ruby Rose memang dinantikan termasuklah daku ini..hihi.
Haruslah, Ruby Rose kan si cantik yang maskulin ni. 
Bolehlah tengok sekejap sebab lepas tu dia mati dalam cerita ni.

Apapun, dalam the final chapter ni...aksi-aksi Alice memang hebat.
Babak-babak aksi memang menggerunkan lagi mendebarkan! Adrenalin meningkat lain dengan lajunya..haha
Dalam filem ke-6 sekuel Resident Evil akhirnya baru laa tau kisah sebenar di sebalik tersebarnya T-Virus tu.
Memang best!

Pendek kata, peminat-peminat Alice cepat-cepatlah pergi layan.
Mestilah best kan!

P/S : Selamat tahun baru 2017 kepada semua kengkawan blogger! Walaupun dah hari ke-21, tapi...better late than never. Kan ! 

4 comments:

  1. Belum tengok lagi yg final ni.game resident evil 7 pun nak rilis jugak tahun ni.
    *nak mintak keja kat umbrella corp.la mcm ni..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh tengok nanti, jgn lupa bagi komen,
      Nk jugak dengar komen dpd peminat2 game resident evil

      Delete
  2. thanks for the head up. Walaupun aku pening jugak tengok pilem2 sebelum ni, kejap real kejap mimpi kejap baik kejap jahat, kejap ada clone , kejap atas kapal, kejap kat Jepun, tapi aku suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha ! Komen ni mmg terbaik!
      Yg pasti filem ni mmg full of action...mmg best. Sakit jantung dibuatnya..hee

      Delete

Ada nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top navigation